Food Tech 2020 den 12 mars

 där framtidens mat, teknik och beslutsfattare möts 

För tredje året i rad presenterar Di Digital och Alfred Nobel Science Park Food Tech, ett framtidsorienterat samarbete där innovativa Food Tech-bolag, makthavare och investerare möts. Arbetet med programmet är full gång och vi ser fram emot en spännande dag.


Du kommer möta beslutsfattare, nya spännande bolag och personer som vill revolutionera matindustrin på flera olika sätt. 

Pitchtävlingen

Är det du och ditt företag som kommer revolutionera Food Tech industrin?
Under eventet har vi en spännande pitchtävling där 7 startups gör upp om segern. Missa inte detta tillfälle att visa upp dig och ditt företag för de tyngsta beslutsfattarna inom livsmedelsindustrin!


Food Tech – eventet där du får smaka, känna, lyssna och ta del av framtiden – den självklara mötesplatsen för dig i branschen.

Image

Ett smakprov från Food Tech 2019



 Ett stort tack till alla som medverkade på Food Tech 2019. 


För andra året i rad samlade vi spännande föreläsare, deltagare och partners till en dag med fokus på utvecklingen inom Food Tech, läs mer om dagen här. Vi gratulerar Beescanning som vann vår pitchtävling 2019 i hård konkurrens med flera andra spännande företag. Läs mer om företaget här. Beescanning vinner en plats i Di Digital Startup Tour och en resa till Hong Kong.


Stort tack till våra partners som gjorde den här dagen möjlig, vi ser fram emot fortsatt gott samarbete längre fram! 


Hoppas vi ses på 2020 års Food Tech! 

Talare

H.K.H. Prins Carl Philip

H.K.H. Prins Carl Philip

prisutdelare
Per Strömberg

Per Strömberg

vd, ICA Gruppen AB
Rikard Landberg

Rikard Landberg

professor livsmedelsvetenskap, Chalmers
Sanna Noren

Sanna Noren

Sustainability manager, Choice
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

vd, Årets kock
Annika Malhotra

Annika Malhotra

marketing manager, Visit Stockholm
Jonas Siljhammar

Jonas Siljhammar

vd, Visita
Johan Krallis Anell

Johan Krallis Anell

nationell exportsamordnare/kansliråd, Näringsdepartementet
Eric Ljunggren

Eric Ljunggren

hållbarhets- och kommunikationschef, Norrsken
Anna Stenberg

Anna Stenberg

Founder, WES
Marie Gidlund

Marie Gidlund

verksamhetsledare, Sweden Food Arena
Ann-Katrin Tottie

Ann-Katrin Tottie

varumärkeschef & framtidsanalytiker, ICA Gruppen AB
Info

Datum: 12 mars 2020

Tid: ​9:00 - 17:00


Var: Örebro konserthus, Fabriksgatan 2, 701 20 Örebro



Early bird! Deltagaravgift

1395:- exkl. moms early bird-pris


Huvudmålgrupp: startup grundare, techtalanger, investerare, inkubatorer och makthavare inom livsmedelsindustrin.

Dagens program uppdateras kontinuerligt
torsdag, mars 12, 2020
09:00 - 09:30 CET

Registrering, fika & mingel

09:30 - 09:35 CET

Välkomna

Fredrik Björkman och Annika Grälls

Visa detaljer Gömma detaljer
09:35 - 10:05 CET

Innovation och hållbarhet - så vill ICA leda utvecklingen för att utveckla framtidens livsmedelssektor

Per Strömberg, vd, ICA Gruppen AB

Visa detaljer Gömma detaljer
10:05 - 10:10 CET
10:10 - 10:40 CET

Paneldiskussion


  • Andreas Stenberg, VD, Årets kock

  • Jonas Siljhammar, VD, Visita

  • Annika Malhotra, marketing manager, Visit Stockholm

  • Ann-Katrin Tottie, Varumärkeschef & Framtidsanalytiker, ICA Gruppen AB


Visa detaljer Gömma detaljer
10:40 - 11:00 CET

Hälsosam mat för individen!

Rikard Landberg, professor livsmedelsvetenskap, Chalmers

Visa detaljer Gömma detaljer
11:00 - 11:15 CET
11:15 - 11:35 CET

Programpunkt presenteras inom kort

Mer information om talare kommer.

Visa detaljer Gömma detaljer
11:35 - 11:55 CET

Den hållbara maten - om komplexiteten, tekniken och vad vi faktiskt gör för att nå våra mål

Sanna Noren, Sustainability manager, Choice

Visa detaljer Gömma detaljer
11:55 - 12:15 CET

Programpunkt uppdateras inom kort.

Mer information om talare kommer.

Visa detaljer Gömma detaljer
12:15 - 12:35 CET

Food Tech på export!?

Johan Krallis Anell, Nationell Exportsamordnare/Kansliråd, Näringsdepartementet

Visa detaljer Gömma detaljer
12:35 - 13:40 CET
13:40 - 13:45 CET

Pitchtävling

Intro pitchtävlingen
Fredrik Björkman och Annika Grälls

Visa detaljer Gömma detaljer
13:45 - 15:00 CET

7 food tech startups gör upp i en pitchtävling

Jury:

  • Eric Ljunggren, hållbarhets- och kommunikationschef, Norrsken
  • Marie Gidlund, verksamhetsledare, Sweden Food Arena
  • Anna Sternberg, Founder WES
  • Jonas Brändström, avdelningschef, Vinnova

Visa detaljer Gömma detaljer
15:00 - 15:30 CET

Fika av Livsakademin i Grythyttan

15:30 - 15:40 CET
15:40 - 15:45 CET

Summering och reflektion under omröstningen

Fredrik Björkman och Annika Grälls

Visa detaljer Gömma detaljer
15:45 - 16:00 CET

Vinnaren är…

Vinnaren i pitchtävlingen koras

Visa detaljer Gömma detaljer
16:00 - 17:00 CET

Avslutning & mingel

Katrinelund gästgiveri och sjökrog som står för hållbar och innovativ mingelmat.

Visa detaljer Gömma detaljer
09:00 - 09:30 CET

Registrering, fika & mingel

09:30 - 09:35 CET

Välkomna

Fredrik Björkman och Annika Grälls

Visa detaljer Gömma detaljer
09:35 - 10:05 CET

Innovation och hållbarhet - så vill ICA leda utvecklingen för att utveckla framtidens livsmedelssektor

Per Strömberg, vd, ICA Gruppen AB

Visa detaljer Gömma detaljer
10:05 - 10:10 CET
10:10 - 10:40 CET

Paneldiskussion


  • Andreas Stenberg, VD, Årets kock

  • Jonas Siljhammar, VD, Visita

  • Annika Malhotra, marketing manager, Visit Stockholm

  • Ann-Katrin Tottie, Varumärkeschef & Framtidsanalytiker, ICA Gruppen AB


Visa detaljer Gömma detaljer
10:40 - 11:00 CET

Hälsosam mat för individen!

Rikard Landberg, professor livsmedelsvetenskap, Chalmers

Visa detaljer Gömma detaljer
11:00 - 11:15 CET
11:15 - 11:35 CET

Programpunkt presenteras inom kort

Mer information om talare kommer.

Visa detaljer Gömma detaljer
11:35 - 11:55 CET

Den hållbara maten - om komplexiteten, tekniken och vad vi faktiskt gör för att nå våra mål

Sanna Noren, Sustainability manager, Choice

Visa detaljer Gömma detaljer
11:55 - 12:15 CET

Programpunkt uppdateras inom kort.

Mer information om talare kommer.

Visa detaljer Gömma detaljer
12:15 - 12:35 CET

Food Tech på export!?

Johan Krallis Anell, Nationell Exportsamordnare/Kansliråd, Näringsdepartementet

Visa detaljer Gömma detaljer
12:35 - 13:40 CET
13:40 - 13:45 CET

Pitchtävling

Intro pitchtävlingen
Fredrik Björkman och Annika Grälls

Visa detaljer Gömma detaljer
13:45 - 15:00 CET

7 food tech startups gör upp i en pitchtävling

Jury:

  • Eric Ljunggren, hållbarhets- och kommunikationschef, Norrsken
  • Marie Gidlund, verksamhetsledare, Sweden Food Arena
  • Anna Sternberg, Founder WES
  • Jonas Brändström, avdelningschef, Vinnova

Visa detaljer Gömma detaljer
15:00 - 15:30 CET

Fika av Livsakademin i Grythyttan

15:30 - 15:40 CET
15:40 - 15:45 CET

Summering och reflektion under omröstningen

Fredrik Björkman och Annika Grälls

Visa detaljer Gömma detaljer
15:45 - 16:00 CET

Vinnaren är…

Vinnaren i pitchtävlingen koras

Visa detaljer Gömma detaljer
16:00 - 17:00 CET

Avslutning & mingel

Katrinelund gästgiveri och sjökrog som står för hållbar och innovativ mingelmat.

Visa detaljer Gömma detaljer

Organisatörer

Image

Di Digital

Di Digital är en del av Dagens industri och är nyhetsledande i  bevakningen av tech, startups och nätkultur. 

Image

Alfred Nobel Science Park

Vi erbjuder miljöer som möjliggör utveckling av innovationer och samverkan mellan näringsliv, akademi och offentliga aktörer.

Kontakta oss

Image

Thomas Danielsson


Projektchef Dagens industri

thomas.danielsson@di.se

072 550 24 02

Image

Annika Grälls 

Kontaktperson Alfred Nobel Science Park

annika@alfrednobelsp.se

076 845 75 55

Örebro konserthus
Fabriksgatan 2, Örebro 701 20, Sweden